Ambulanssit

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz J5L -ambulanssi varustellaan lasikuituisella katonkorotuksella. Sekä työ-, että hälytysvalot integroidaan korotuksen muotoihin, jolloin rakenne on äänetön, taloudellinen ja helppo pitää puhtaana. Hälytys- ja työvalot on suunnattu varoittamaan ja valaisemaan työympäristön tehokkaasti. Integroidut valoelementit huolletaan sisältäpäin, jolloin katto on tiivis ja helposti puhtaanapidettävä.

Mercedes-Benz Sprinter -ambulanssimme on testattu ja sertifioitu täyttämään standardin SFS-EN 1789 C-luokan tehohoitoambulanssin vaatimukset. Sisäpinnat on helppo pitää puhtaana vähäisten saumojen vuoksi.

J5L-Production Oy on Mercedes-Benz tehtaan sertifioitu VanPartner yhteistyökumppani.

Sisäkatto valoineen on täysin tasainen, jolloin pääniskemävaaraa ei ole. Työskentely seisaallaan on turvallista oikein sijoitettujen kiinnipitotankojen avulla. Kaikille hoitovarusteille löytyy suunniteltu ja turvallinen sijoitus ja kiinnitys. Kaapistojen sijoitus ja koko on ergonominen ja hoidon kannalta tärkeät varusteet on sijoitettu mahdollisimman lähelle hoitajaa jolloin ylletään potilaaseen ja varusteisiin turvavöissä istuen.

Helppokäyttöinen J5L CES -väyläsähköjärjestelmä huolehtii lämpötilasta automaattisesti käyttäjän ennalta asettamien tarpeiden mukaisesti. Tehokas lämmitys ja ilmastointilaitteisto riittää vaativiin pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Sisävalaistus on toteutettu siten, että valo jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti kaikkialle hoitotilassa. Sähköjärjestelmää voidaan etäoperoida huoltojen ja päivitysten osalta. Hoitotilanteesta ja –tarpeesta riippuen valaistusta voidaan säätää helposti tarpeeseen sopivaksi. Tehokas äänieristys minimoi ajomelun kantautumisen sisätiloihin.

Ford Transit

Ford Transit -ambulanssimme täyttää standardin SFS-EN 1789 C-luokan tehohoitoambulanssin vaatimukset.

Sisäpinnat on helppo pitää puhtaana vähäisten saumojen vuoksi. Sisäkatto on tasainen, jolloin pääniskemävaaraa ei ole. Työskentely seisaallaan on turvallista oikein sijoitettujen kiinnipitotankojen avulla. Kaikille hoitovarusteille löytyy suunniteltu ja turvallinen sijoitus.

Helppokäyttöinen J5L CES -sähköjärjestelmä huolehtii lämpötilasta automaattisesti käyttäjän ennalta asettamien tarpeiden mukaisesti.

Sisävalaistuksen toteutimme siten, että valo jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti kaikkialle hoitotilassa. Hoitotilanteesta ja –tarpeesta riippuen valaistusta voidaan helposti säätää tarpeeseen sopivaksi. Tehokas äänieristys minimoi ajomelun kuulumisen sisälle.

Ambulanssi mahtuu matalampaankin talliin, koska ulkopuolen varustelu ei nosta kokonaiskorkeutta. Sekä työ-, että hälytysvalot integroidaan alustan muotoihin, jolloin rakenne on äänetön, taloudellinen ja helppo pitää puhtaana. Ambulanssiin nouseminen ja paarien lastaus on etuvetoisessa mallissa helppoa matalan lattian vuoksi.