Johtoautot

Mercedes-Benz Vito

J5L-johtoauton korityö on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. Koriin voidaan asentaa katonkorotus, joka tuo laitteille ja käyttäjille lisätilaa. Johtoauto on mahdollista varustella keskipitkään ja pitkään MB Vito alustaan ja katon korotuksen lisäksi varustelu voidaan toteuttaa myös matalaan malliin.

Autossa on tiivis ulkorakenne ja integroidut hälytys- ja työvalot ovat huollettavissa sisältäpäin. Ohjaamon päällä on tila tekniselle varustuk­selle, mm. monikanavareitittimelle. Apukuljettajan paikalle on mahdol­lista asentaa lisälaitelaatikko sähkövarusteille, yhteysvälineille ja tieto­koneille.

J5L-Production Oy on Mercedes-Benz tehtaan sertifioitu VanPartner yhteistyökumppani.

Takakalustotila suunnitellaan aina tilaajan varustuksen mukaisesti. Oikealle liukuovelle on suunniteltu paikat tilaajan varusteille ja yhteys­välineiden ja tietokoneiden käyttö ergonomista johtotilassa. Huollettavuuden on huomioitu kaikissa asennetuissa varusteissa.

Johtotilan istuimessa on monipuoliset säädöt ja tilaan on asennettu tehokas LED-tekniikkaa hyödyntävä yleis-, kohde- ja yövalaistus. Pöy­dät ja laatikostot rakennetaan aina asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Väyläsähköjärjestelmän ominaisuuksiin kuuluvat mm. ohjelmoitavat kosketusnäytöt ohjaamossa ja johtotilassa sekä etäoperoinnin mah­dollisuus huolto- ja päivitystoimenpiteitä varten.