Yritys

header_yritys

Historia

Avainhenkilömme työskentelivät useita vuosia eri yrityksissä erikoisajoneuvojen valmistuksen parissa niin yhdessä kuin erillään.

Kokemusta ja osaamista alasta karttui, mutta jotain kuitenkin puuttui… Niinpä samanhenkiset miehet päättivät perustaa yrityksen, jossa kantavana voimana on positiivisuus ja yhdessä tekemisen meininki.

2008 vuoden keväällä sai alkunsa J5L-Production tarina

Aluksi avainhenkilöt tekivät työtä vuorokauden ajasta riippumatta pienissä kellaritiloissa, joihin ei juuri muuta auton lisäksi mahtunutkaan.

Vahvalla luottamuksella ja uskolla omaan tekemiseen yritys kasvoi pikku hiljaa nykyisiin moderneihin tuotantotiloihin Pohjois-Savoon, Lapinlahden Alapitkälle.

Savolainen toimintaympäristö vahvistaa hyvin yritystämme ja yhdessä tekemisen henkeä. Nykyisin toimintamme on kellaritila-aikoja organisoidumpaa, mutta edelleen pilke silmäkulmassa, tukeutuen vahvaan osaamiseemme jatkamme tarinaamme.

Meille ei tulla, meille päästään töihin.

Arvot ja toimintavat

Arvomme ja toimintatapamme perustuvat luotettavuuteen, toimintavarmuuteen, joustavuuteen ja yhteishenkeen.

Pidämme kiinni siitä minkä lupaamme koskien asiakkaitamme, sidosryhmiämme sekä henkilöstöämme.

Turvaamme toimintavarmuutemme kaikissa olosuhteissa kehittämällä prosessejamme ja toimintaamme jatkuvasti.

Olemme joustava toimija, minkä johdosta pystymme toteuttamaan asiakkaiden erikoisempiakin toiveita lyhyellä aikajänteellä.

Luomme yhteishenkemme kunnioittamalla aidosti toinen toisiamme ja menestyksemme perusta onkin aito vuorovaikutus niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme kanssa.